Vi kender det alle, rengøring er en nødvendighed for at kunne vedligeholde vores genstande, særligt i uderummet. Men det kan være vanskeligt at finde rengøringsmidler, som både er effektive og uden alt for meget farligt kemi.
De fleste af os vil helst skabe effektive resultater, og gerne hurtigt. Resultaterne på vores rengøring skal være holdbare, synlige og ikke mindst lettilgængelige. Men hvordan opnår vi så en hurtig og effektiv udendørs rengøring, med rengøringsmidler som ikke skader miljøet. Svaret finder du lige her, hvor vi guider sig igennem et udvalg af miljøvenlige produkter, som både er effektive og som passer på dig og jorden.

Udendørs rengøring

Det er ikke nogen hemmelighed, at når foråret melder sin ankomst, så står vi overfor en stor udendørs rengøring. Måske er du den heldige ejer af en stor flot træterrasse, som trænger til en god omgang trærens. Eller måske ser postkassen og dine udendørs lanterner lidt triste ud?
Uanset om du har en stor terrasse og have, eller du bor i lejlighed med altan, så kan en udendørs rengøring sagtens udføres med kemifri og miljøvenlige rengøringsmidler.

Miljøvenlig rengøring med Denwax

Vi er store fortalere af produkterne fra Denwax. Først og fremmeste er produkterne håndlavet og produceret i Danmark. Ydermere er ingredienserne i produkterne indkøbt hos andre danske virksomheder.

Denwax er en familiedrevet virksomhed som har fokus på bæredygtighed, både i form af emballage og valg af ingredienser. De har fokus på bevaring af regnskovsområder og har derfor skiftet kokosolien ud med jojoba olie.

Denwax har formået at skabe kemifri produkter til en miljøvenlige rengøring. Og resultaterne, ved brug af deres produkter, er ikke at tage fejl af.

 Før og efter billede af terrassebord

Blandt deres udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler, finder du blandt andet naturprodukterne sæbe, voks og imprægnering. Alle produkterne skaber flotte rengørende og vedligeholdende resultater.

Sæben de producerer, består eksempelvis af 85% råsæbe og vand, som naturligvis både er Svane og Astma–Allergi mærket. Og prøver man deres sæbe, så skal man endelig ikke udelukke deres fantastiske vedligeholdende voks. Det er netop i voksen du finder den plejende Jojoba olie, som virker fantastisk på blandt andet materialer som ubehandlet træ, aluminium, marmor, læder, metal og meget mere.

Postkasse før billedePostkasse efter billede

Kemifri rengøring og bæredygtighed

Der er ingen tvivl om, at både bæredygtighed og de ingredienser der i dag bliver brugt til rengøringsmidler, er kommet mere i fokus. Dette er da også med god grund. Vi vil alle gerne passe godt på miljøet, men også på os selv og hinanden. Derfor tænker vi hver især også meget mere over hvad vi køber og hvordan det bliver produceret.

Men vi ønsker samtidig også at vores udendørs rengøring, såvel som indendørs rengøring, skal være effektiv. Derfor er flere nytænkende virksomheder kom frem i lyset. Byoms laver rengøringsmidler til både ude og inde. I deres produkter finder du ingen form for kemi, men derimod probiotika. Probiotika er de naturlige gode og sunde bakterier, som helt enkelt, vil dræbe de dårlige bakterier uden brug af farlig kemi.

Byoms producerer et bredt udvalg af produkter, blandt andet trærens, lugtfjerner, rengøringsmidler til både køkken og bad, samt produkter til gulvvask og udendørs rengøring.

Byoms udendørs rengøringsmidler

Resultater med omtanke

Er du en af dem som ønsker en mere kemifri og miljøvenlig rengøring i både hjemmet og i uderummet, så skal du ikke være bekymret for, om din rengøring bliver lige så effektiv og synlig som den plejer. Det gør den med sikkerhed. Med både produkterne fra Denwax og Byoms, vil du opleve at dine forventninger bliver indfriet.

Gå eksempelvis på opdagelse i Byoms univers af miljøvenlige rengøringsmidler lige her og oplev resultaterne selv. Måske træterrassen trænger til en god trærens fra Byoms? Her anbefaler vi at tilkøbe en god børste, eksempelvis fra Blindes arbejde, som laver fantastiske produkter til din rengøring.

Måske er det lædersofaen, postkassen, trægulvet eller din udendørs lanterne som trænger til en god rengøring? Så er makkerparret fra Denwax den helt rette løsning. Du vil med det samme kunne se resultater, ovenikøbet skabt af kemifri og miljøvenlige produkter.

03. januar, 2023 — Simone Andreasen