Hos Haveteknik.dk leverer vi lagerførte varer til brofaste øer (hvor GLS har pakkeshop). Undtaget her er varer, der ikke kan gå til pakkeshop pga. størrelse og vægt. Der kan således være fragtgebyr for varer, der skal med fragtmand. Det vil stå på varen og i checkout i det tilfælde. 

På enkelte bestillingsvarer og ikke-lagerførte varer kan der en sjælden gang være en ekstra fragtudgift, men dette vil dog altid fremgå ved bestilling af dine varer og i så fald vil vi kontakte dig herom. 

Alternative Forsendelsesmetoder

Du har altid mulighed for at vælge vores gratis leveringsservice, men måske har du ikke en pakkeshop i nærheden? Du har mulighed for at tilvælge hjemmelevering eller en anden leveringsmetoder. Se mere i check-out eller ring endelig til os, hvis du er i tvivl om noget.

Levering & Leveringstid

Du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage, afhængig af forsendelsesmetoden. Vi bestræber os på at afsende varen fra vores lager samme dag og senest dagen efter vi har modtaget din ordre. Enkelte varer er afsendt direkte fra vores leverandør eller er bestillingsvarer, men dette vil stå på varen. Bestillingsvarer kan have en anden forsendelsesmetode end den, der er angivet i check-out.

Vi samarbejder med GLS og fragtmand, hvilket sikrer, at din pakke altid bliver sendt hurtigst muligt og håndteret forsvarligt af pakkeposten. Til de skrøbelige varer og levering af paller bruger vi fragtmand, som manuelt håndterer hver enkel pakke for at sikre, at varen ikke går i stykker. Det betyder, at f.eks. små figurer ikke kan sendes til GLS pakkeshop, og at disse kun leveres til privat- eller erhvervsadresse. Du har naturligvis også mulighed for at afhente varen på vores adresse.

GLS og fragtmandens leveringstid er typisk 1-3 hverdage.

Vær opmærksom på, at har du bestilt en vare, der er en bestillingsvare, kan der forekomme længere leveringstider, men dette vil vi gøre opmærksom på, på den enkelte vares beskrivelse.

Hjemmelevering kræver GLS fuldmagt

GLS tilbyder hjemmelevering, hvor varen stilles efter instruktion på modtagers ansvar. Haveteknik.dk tager ikke ansvar for varer, der er givet fuldmagt til levering uden kvittering. Varer, der leveres, når du ikke er hjemme til at kvittere for modtagelsen vil typisk blive leveret til nærmeste pakkeshop. 

Track & Trace

Du får tilsendt en mail med dit forsendelsesnummer, når vi har ekspederet din ordre.