Rengøring skal der til, både i hjemmet og i uderummet. Det er en del af hverdagen og en del af årstidernes skiftende sæsoner. Terrassen, havemøblerne og udendørs artiklerne skal rengøres, netop så vi hele sommeren kan nyde vores uderum til det fulde.

Men hvor er det nu lige man finder de rigtige rengøringsmidler til både hjemmet og uderummet. Svaret finder du i Byoms naturlige rengørings produkter.

Hvem er Byoms? Og hvad kan de?

Byoms er en serie af produkter til rengøring af både hjemmet og uderummet. Ydermere har de også fremstillet fantastiske produkter til tøjvask.

Byoms har formået at lave effektive, men naturlige rengøringsmidler, uden unødvendig brug af kemikalier. De har fokus på at bekæmpe bakterierne i snavs og skidt, med gode og sunde bakterier, ved hjælp af Probiotika.

Og netop brugen af Probiotika, er det der gør produkterne fra Byoms helt særlige.

Hvad er probiotika?

Pro-biotika betyder "for livet". Og det er netop det der er hele Byoms hovedformål. Vi finder bakterier alle steder. Men faktisk findes der både dårlige, men også gode bakterier, som vi i den grad kan gøre gavn af. Og netop dette har Byoms formået.

De gode bakterier kaldes probiotika. Og disse bakterier finder du i rengørings produkterne fra Byoms.

Probiotika er levende organismer som vi også finder i menneskekroppen. Hos Byoms bruger de probiotika bakteriestrengen bacillus coagulans. Denne bakteriestreng er yderst gavnlig i rengøringsmidler, da den kan leve længe i barske miljøer.

Rengøring med probiotika er gavnlig af flere årsager. Byoms rengøringsmidler får de gode bakterier til at bekæmpe de dårlige. Ydermere, så har de gode bakterier evnen til at bekæmpe de dårlige bakterier, i op til 8 dage. Det vil sige, at når din ugentlige rengøring er overstået, vil de gode bakterier i probiotika, rengøre videre for dig i op til 8 dage.

"Byoms probiotika er hård mod lugt, sved og snavs, men passer på vores børn og planeten" - Byoms

 

Hvorfor vælge rengøringsmidler fra Byoms?

Populariteten og interessen for de rengørende produkter fra Byoms er stor, og vi forstår godt hvorfor.

Den revolutionærende brug af probiotika i rengøringen, er intet mindre end fantastisk. Samtidig har Byoms også fokus på dig og planeten, også når det kommer til valg af lige fra emballage til allergener.

Rengøringsmidlerne er dermatologisk testet og allergitestet. Ydermere er de EcoCert-certificeret, har Vegan V-label og en emballage som er af 100% genanvendt plastik.

Men det unikke ved Byoms produkter er, at det er naturens superkræfter som gør produktet så effektivt. Probiotika er en kombination af udvalgte økologiske ingredienser, som beskytter mod sygdomsfremkaldende bakterier. Probiotika er altså de gode bakterier, som afbalancere mikrofloraen under rengøring.
Du får derfor en naturlig og kemikaliefri rengøring med Byoms.

Tøjvask og en forfriskende duft

Udover rengøringsmidler til badeværelse, køkken, gulv og overflader, så laver Byoms også et stort udvalg af andre rengørende og forfriskende produkter.

Byoms har formået at lave produkter til både tøjvask og til fjernelse af dårlig lugt. Deres lugtfjernere er særligt effektive, både til brug i hjemmet, men også til tekstilerne på terrassen.

Derudover har Byoms valgt både at skabe produkter med og uden duft. Men fællesnævneren for det hele er, at brugen at unødvendige kemikalier er reduceret, så vi alle kan skabe en mere naturlig rengøring for os selv, hinanden og planeten. 

 
20. juni, 2023 — Simone Andreasen