Cosy sæt fra TRIMM Copenhagen

Har du købt eller overvejer du at købe et TRIMM Copenhagen loungesæt hos os, så kan du her læse mere om, hvordan du let kan rengøre og vedligeholde dine loungemøbler.

Udendørs 365 dage om året

TRIMM Copenhagens loungemøbler kan stå udendørs 365 dage om året og kræver som udgangspunkt ikke rengøring. Dette skyldes de yderst slidstærke og holdbare materialer, som loungemøblerne er produceret i.

Men uheldet kan jo være ude og man kan spilde et glas rødvin eller madvarer på møblerne, derfor får du her guiden til at rengøre loungemøblerne fra TRIMM Copenhagen. Men først lidt baggrundsviden om det yderst slidstærke materiale SUNBRELLA PLUS ®. 

Blødt, eksklusivt og yderst slidstærkt på samme tid

SUNBRELLA PLUS ® er ydermaterialet på loungemøblerne fra TRIMM Copenhagen. Stoffet er overraskende blødt og lækkert i kvaliteten. Men man skal ikke tage fejl af, at stoffet samtidig er yderst slidstærkt og holdbart, også i det omskiftelige danske vejr. 

SUNBRELLA PLUS ® består af canvas, som er coated med akryl på bagsiden. Stoffet er oprindeligt udviklet til både og kan derved tåle vand og fugt. SUNBRELLA PLUS ® er åndbart, hvilket forhindrer at fugt og kondens ophobes i møblerne. Samtidig er stoffet behandlet på en særlig måde, sådan at det yder maksimal modstand imod skimmel. Og som om det ikke er nok, så er SUNBRELLA PLUS ® også UV-resistent, hvilket betyder at dine loungemøbler vil bevare deres farve, også selvom de står udendørs i sol og regn.

Generelle rengøringstips

Det meste rengøring af TRIMM Copenhagens udendørs loungemøbler, kan klares med en simpel fremgangsmåde.

De fleste pletter kan fjernes med mild sæbe og vand. Til mere genstridige pletter kan der anvendes blegemiddel uden frygt for at stoffet ændrer farve. Den nemmeste måde at holde møblerne rene på er at børste snavs af dem og tørre spildte pletter op med det samme, imens de stadig er friske. 

Generel rengøring:

  • Børst løst snavs af
  • Lav en rengøringsopløsning af 60 ml. mild sæbe til 4 L lunkent vand (under 40 °C).
  • Rengør med en blød børste og lad rengøringsopløsningen trænge ind i stoffet.
  • Skyl grundigt og lad stoffet lufttørre.

Ved mere vanskelige pletter

SUNBRELLA PLUS ® fremmer ikke i sig selv skimmelvækst, men skimmel kan vokse på snavs og andre fremmedlegemer. Hvis du skal fjerne skimmel eller andre genstridige pletter, så lav en opløsning på 240 ml blegemiddel og 60 ml mild sæbe til 4 L rent vand. Spray blandingen på hele området og lad det trænge ind i stoffet. Skrub herefter ihærdigt med en blød børste, skyl grundigt efter og lad stoffet lufttørre.

Videoguides til rengøring af forskellige typer pletter

Er uheldet ude og er du eksempelvis uheldig med pletter af solcreme, rødvin eller chokolade på dine TRIMM Copenhagen loungemøbler, så fortvivl ikke. SUNBRELLA PLUS ® har lagt en række instruktionsvideoer på Youtube, som gider dig igennem pletfjerning og rengøring af yderstoffet på dine loungemøbler. Du finder videoerne her.

I videoen herunder kan du for eksempel se, hvordan du fjerner en indtørret rødvinsplet: 

 

Kom godt i gang med loungemøblerne fra TRIMM Copenhagen

Vi håber at denne guide har givet dig et overskueligt indblik i vedligeholdelse af TRIMM Copenhagens loungemøbler. Skulle du have spørgsmål til produkterne eller vedligeholdelse af dem, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger lige her.

23. juni, 2020 — Pia Schøtt Kryger