Skal du forkæle haveelskeren med en havevenlig gave. Så har vi masser af gaveidéer hos Haveteknik.dk. Gaverne kan være alt fra en praktisk havesprøjte med vogn til et smukt vandspejl. Kun fantasien sætter grænser for, hvad haveelskeren kan bruge i sin have.

Gaveidé nr 1: Et smukt vandspejl

Giv et smukt vandspejl i gave til haveelskeren. Et spejlbassin giver haveejeren mulighed for nemt at integrere vand som et element i haven. Og så er det utrolig smukt, når vandspejlet spejler haven og den smukke himmel i sin klare overflade.

Vandspejl - den perfekte gave til haveelskeren

Find vores smukke, runde vandspejl her i shoppen. Det er hele 80 cm i diameter og designet i sortmalet støbejern. Den sorte farve og bassinets størrelse giver de optimale forhold for en smuk spejling af omgivelserne. Vil du overraske haveelskeren med en smuk gave, så er vandspejlet en oplagt gaveidé.

Gaveidé nr 2: Et havesæt med rygsprøjte og vogn

Skal gaven til haveelskeren være mere praktisk? Så er et havesæt med en 16 liter elektrisk havesprøjte med tilhørende vogn en perfekt gaveidé. Med sprøjten kan havemanden eller -kvinden vande i haven, sprøjte for ukrudt eller fjerne alger.

Havesæt - Den perfekte gave til haveelskeren

Sprøjten kan både bruges som rygsprøjte og på trækvognen. Ved brug af vognen skånes ryggen og det er let at bevæge sig rundt.

Giv havesprøjten med vogn til haveelskeren. Vi ved, at den stabile kvalitetssprøjte, er et hit hos enhver haveejer.

Gaveidé nr 3: En sikker stige til det hele

Pas godt på den du holder af og giv en sikker stige i gave. Med en Hasegawa stige er sikkerheden helt i top, når haveelskeren skal beskære træer, klippe hæk eller plukke frugt.

Hasegawa Stige til haveelskeren

Stigerne fra Hasegawa er ikke blot sikre, de er også smarte. De har nemlig enten et eller tre teleskopben alt efter, hvilken model du vælger. Haveejeren kan derved også udføre havearbejde i højden på skrænter og skråninger.

Vores japanske Hasegawa Tripod stiger er TÜV-godkendt og godkendt iht. EN131-1, EN131-2 og EN131-3, som garanterer sikkerhed i arbejdet. Med denne gave kan du altså trygt sende haveelskeren i haven.

Gaveidé nr 4: En elefantlift som letter hækklipningen

Mange haveelskere skal minimum to gange om året i haven for at klippe hæk og buske. Det kan være hårdt for kroppen at løfte hækkeklipperen hele vejen rundt ved de mange meter hæk. Derfor er en elefantlift en oplagt gaveidé til haveejeren.

 

Elefantliften aflaster arme, skuldre og ryg og sikrer at vægten fra hækkeklipperen fordeles meget bedre på kroppen. Det vil derfor ikke være så belastende for kroppen, at klippe hæk med elefantliften, som det er uden. Så skån den du holder af og giv en gave, som gør havearbejdet meget lettere at udføre.

Gaveidé nr 5: En skulpturel terrazzofigur

Giv en flot, sort terrazzofigur til haveelskeren, som ellers har alt til haven.

Vores terrazzofigurer findes i mange forskellige udformninger. Nogle symboliserer samhørighed og kærlighed, imens andre er mere abstrakte i deres udtryk. Du kan derved give en smuk terrazzofigur med mere eller mindre symbolik til den du holder af.

Sort terrazzofigur til haveelskeren

Terrazzofigurerne er smukke i enhver have og vil skabe glæde hos enhver haveejer.

Vi håber at disse fem bud på gaveidéer til haveelskeren har givet dig inspiration på gavejagten. Ellers har vi mange flere produkter i sortimentet, som du kan give som gave.

08. oktober, 2020 — Pia Schøtt Kryger