TRIMM Copenhagen er et dansk designbrand, som blandt andet designer loungemøbler til udendørs brug året rundt. TRIMM Copenhagens produkter er designet i Danmark og produceres i EU.

TRIMM Copenhagen udendørs loungesæt

Loungemøblerne er designet med kvalitet og komfort for øje og har et utal af anvendelsesmuligheder, hvilket skaber de bedste rammer for brug af møblerne. Se vores udvalg af TRIMM Copenhagens produkter her.

Bløde og lækre kvalitetsmaterialer

TRIMM Copenhagens kvalitetsmøbler er produceret i de bedste materialer.

De bløde loungemøblers yderstof består af SUNBRELLA PLUS ®, som er et coated canvasmateriale. Oprindeligt er SUNBRELLA PLUS ® udviklet til både og er derfor et solidt og super vandtæt materiale. Samtidig er SUNBRELLA PLUS ® åndbart, hvilket gør stoffet modstandsdygtigt overfor kondens og fugt. Det er altså et optimalt yderstof til udendørs loungemøbler og gør det faktisk muligt at have møblerne stående udendørs året rundt - 365 dage om året.

For at skabe en god komfort er loungemøblerne fyldt med de velkendte EPS - eller Krøyer kugler, som også kendes fra fx sækkestole.

Loungesæt til enhver terrasse eller altan

TRIMM Copenhagens loungesæt er sammensat sådan at forskellige behov bliver opfyldt. Har du eksempelvis en mindre terrasse eller altan er Cozy loungesættet, som ses herunder, en optimal og pladsbesparende løsning.

Cozy Loungesæt TRIMM Copenhagen

Har du derimod en stor terrasse i haven eller en stor altan, er der mulighed for at vælge en rigtig flyder løsning med Comfy Loungesættet, som bl.a. rummer hele to daybeds, som også kan bruges som sofaer. 

Comfy loungesæt TRIMM Copenhagen

De fleste af TRIMM Copenhagens loungesæt består af både siddepladser og en puf, som bruges som bord sammen med den flotte terrazzobakke, som også medfølger.

Nabolagets flotteste hængestol

Slap af og nyd roen og de bløde svingninger i den smukke hængestol, som også er designet af TRIMM Copenhagen.

Hængestol Trimm Copenhagen

Hængestolen passer i farverne sammen med de øvrige loungemøbler, men kan også hænges op alene i et stort træ i haven eller ved terrassen. Hængestolen er også lavet i det vandafvisende og vejrbestandige SUNBRELLA PLUS ®.

Sammensæt dit eget unikke uderum med TRIMM Copenhagens loungemøbler og tilbehør

Der er utallige muligheder for at skabe et lækkert og hyggeligt loungemiljø i din have eller på din altan med TRIMM Copenhagens loungemøbler. Kun fantasien sætter grænser. 

Udbyg yderligere dit eget unikke loungeområde i haven med TRIMM Copenhagens tilbehør til uderummet. Her finder du både udendørs potter til planter og udendørs puder og hynder. Se hele sortimentet her04. juni, 2020 — Pia Schøtt Kryger