Læs en god bog, slap af og tag en lur, gyng op til skyerne eller brug din hængestol eller gynge som en ekstra siddeplads på terrassen. Der er masser af muligheder for at skabe et hyggeligt uderum med hængestole og gynger. 

Placering i haven

Du kan hænge en gynge eller hængestol op mange steder udendørs. Det kan være i det klassiske klatrestativ eller gyngestativ, som du har lavet til børnene i haven. Men tænk også hængestolen eller gyngen som et indretningselement ved terrassen, hvor den kan hænge på en pergola eller under udhænget på dit hus. Hvis du har en have med gamle, høje træer skabes der også let et hyggeligt rum i haven, ved at hænge en gynge eller hængestol op derunder.

Hængestol Hang M High under et træ i haven

Hængestole til ethvert formål

Hængestole findes i mange udformninger og materialer. De fås som store flydere, hvor du næsten ligger ned i stolen. Disse hængestole er perfekte til et afslappet loungeområde i haven eller under et af havens store træer, hvor der er ro og plads til en lur i skyggen på varme sommerdage. Se f.eks. vores Hang M High hængestol designet af Hollandske Purple Frog, for en gyngestol af denne type. 

Der findes også hængestole, hvor du sidder mere ret op og som det eksempelvis giver rigtig god mening at bruge ved terrassen, hvor hængestolen kan bruges som en ekstra havestol. Den hyggelige Moonboat er et fint eksempel på dette.

Moonboat hængestol på terrassen

Der er altså masser af anvendelsesmuligheder med en hængestol og så er den jo samtidig med til at skabe et hyggeligt og flot uderum i din have.

Gynger for både for børn og voksne

Gynger er heldigvis ikke kun for børn. Gynger med den rette bredde og bæreevne kan nemlig sagtens bruges af voksne.

Ligesom en hængestol kan en gynge hænge flere steder i dit uderum. Ved terrassen, i et højt træ i haven eller i det gynge- og legestativ du har til børnene i haven. En gynge opfordrer til leg i haven og så er det jo for øvrigt sundt at gynge. Det styrker motorikken og balanceevnen og så er det også sjovt, når det kilder i maven.

Marshmallow gynge under et træ i haven

Hvis du mangler en lækker kvalitetsgynge til haven, kan vi varmt anbefale Purple Frogs Marshmallow gynge. Den findes i to størrelser og er blød som en skumfidus, deraf navnet. Du finder den her i vores sortiment. 16. april, 2020 — Pia Schøtt Kryger