Gå til indhold

Vi præsenterer to fantastiske produkter

Gunhild Bålfad Ø80 cm Rust

Gunhild Bålfadet er et stort og lækkert fuldsvejset bålfad til haven med plads til opbevaring af brænde. Bålfadet er lavet i 1,5 mm rå jern, som efter nogle uger udenfor vil få en smuk patina af RUST.

Med Gunhild Bålfadet kan du nemt lave et kontrolleret bålsted i haven og på ...

Kun 1999,-

Bålfad Ø80 cm RUST Gunhild m/opbevaring til brænde - Firepit GREENHAND
KooDuu Synergy 65S LED-lampe Bluetooth Højtaler

KooDuu Synergy 65S LED-lampe Bluetooth Højtaler

KooDuu Synergy 65S LED-lampe med Bluetooth Højtaler på hele 71 cm er en ny og forbedret version af den tidligere model WT67 fra KooDuu.

S står for Stereo. Det betyder, at du kan tilkoble endnu 1 højtaler, så du kan afspille din musik i stereo via bluetooth.

Kun 1899,-

HAVETEKNIK.DK støtter Danmarks Indsamlingen 2021

Alle børn fortjener en god barndom og et godt liv. Vi har doneret disse 2 lækre produkter, et Gunhild bålfad til haven og en KooDuu LED-lampe med Bluetoothhøjtaler og vinkøler til Danmarkspræmien. Vores lækre produkter er blot to af mange fantastiske præmier, der indgår i hele Danmarkspræmien, som den heldige vinder modtager. Vinderen udtrækkes til aftenshowet lørdag d. 6. februar 2021. Vinderen findes blandt alle, der har doneret 150 kr. ved at sende en SMS til Danmarks Indsamlingen. For bare 150 kr. støtter du en fantastisk sag, så Verdens børn blandt andet kan få medicinsk pleje, hvor sundhedssystemerne pga. Corona er brudt sammen.

GRATIS FRAGT

Uanset beløb

100 DAGES RETURRET

&

TILFREDSHEDSGARANTI

KUNDESERVICE

Hverdage kl. 10-12

Tlf. 61 79 63 64