Konkurrencer på Facebook & Instagram

Vores konkurrencer er ikke administreret, sponsoreret og afholdt af Facebook & Instagram. Konkurrencerne afholdes af Haveteknik.dk og foregår på Haveteknik.dk's officielle sider på Facebook og Instagram.

Øvrige Konkurrencer

Øvrige konkurrencer afholdes også uden for Facebook og Instagram og foregår ved at tilmelde sig Haveteknik.dk's nyhedsbrev med hvorefter Haveteknik.dk udtrækker konkurrencevinderen vilkårligt blandt alle aktuelle tilmeldte til Haveteknik.dk's nyhedsbrev.

Deltagelse

For at kunne deltage i vores konkurrencer skal du som deltager udføre den handling, som det aktuelle konkurrenceopslag omhandler, lige som du skal være fyldt 18 år og bosat i Danmark for at deltage i vores konkurrencer.

Konkurrencerne starter og slutter som angivet i det aktuelle opslag, pop-up vindue eller side, hvor deltageren tilmelder sig. 

Gevinster

Det aktuelle opslag/den aktuelle side informerer om gevinsten. De(n) gevinst(er) og gavekort der udloddes, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Gavekort kan kun benyttes til lagerførte varer på www.haveteknik.dk og gælder for vejledende udsalgspris og ikke evt. aktuelle rabatter. Udløbne gavekort kan veksles til kontanter mod gebyr.

Gevinster afhentes eller tilsendes vinderen efter aftale med Haveteknik.dk. Gavekort udloddes som gavekortskoder og kan anvendes i op til senest 1 år fra lodtrækningsdatoen. Haveteknik.dk tager forbehold for udsolgte og udgåede varer såvel som ophør af samarbejde med leverandører af varer, som evt. gavekort kan benyttes til.

Haveteknik.dk afholder præmieafgifter og evt. skat, som gevinsten udløser.

Lodtrækning

Vinderen af konkurrencen bliver fundet ved lodtrækning blandt de registrerede kommentarerer eller tilmeldte til nyhedsbrev jævnfør de aktuelle betingelser for at deltage. Vinderens navn nævnes og tagges via en kommentar til deres kommentar til det aktuelle konkurrenceopslag på Facebook og Instagram samt i nyhedsbrev. Vinderen skal sende en mail til kundeservice@haveteknik.dk, hvorefter overdragelse af gevinsten aftales nærmere. Såfremt vinderen ikke har henvendt sig til Haveteknik.dk senest 5 døgn fra vinderen er blevet kontaktet, forbeholder Haveteknik.dk sig ret til at udtrække en ny vinder. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Haveteknik.dk.

Som arrangøren forbeholder Haveteknik.dk sig uden varsel og uden særskilt annoncering ret til at ændre betingelserne for deltagelse, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt.

Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Haveteknik.dk på kundeservice@haveteknik.dk inden 14 dage fra lodtrækningen. Klager, der er modtaget per telefon eller inden for den aktuelle frist, godtages ikke.