Har du lyst til et glas vin i slutningen af dagen, men du synes ikke, det er værd at åbne en hel flaske, fordi du ikke ved, hvornår du vil drikke resten?

Drik kun ét glas vin!

Med Coravin får du mulighed for at skænke ét glas vin og gemme resten 1 uge, 1 måned, 1 år. Det unikke vinsystem fra Coravin betyder nemlig, at du ikke behøver trække proppen, når du ønsker et glas af din bedste flaske vin.

Hvordan holdes vinen frisk, når du skænker et glas fra flasken?

Der sker ingen oxidation når du skænker et glas vin. Ilten og vinen i flasken erstattes nemlig af 99,99 % ren argongas, og dermed giver Coravin dig fuld fleksibilitet til blot at nyde et glas vin. Din bedste vin vil aldrig gå til spilde, selv om du kun har lyst til 1 glas vin i dag, og ikke regner med at nyde vin igen før i næste uge.

Med Coravin holdes din vin altså helt frisk, indtil du beslutter dig for at nyde det næste glas. Du har mulighed for at smage på din bedste flaske vin lang tid før, du vil servere den for dine gæster. Og her taler vi altså både mange dage, uger og måneder.

Hæld aldrig mere vin ud

Nu er det slut med at lade en dyr og god flaske vin blive dårlig. Hvis du ved, du ikke vil drikke hele flasken, kan du med Coravin gemme din vin. Du skal altså aldrig mere hælde god vin ud, fordi den er blevet dårlig af at stå på køkkenbordet. 

Uanset om du har en dyr vinsamling, eller en enkel flaske til en særlig begivenhed, kan du  med Coravin hælde et enkelt glas af din mest værdifulde vin uden at spilde hverken en dråbe eller en krone.

Fordele ved Coravin

Du kan drikke ét glas rødvin og din partner et glas hvidvin - og gemme resten til næste uge?
Du kan drikke én type vin, og din partner eller din gæst en helt anden. Foretrækker du den kraftige men din gæst en let rødvin, eller du en chardonnay og din gæst en riesling? Ja, så har du her løsningen. Nu behøver du ikke åbne 2 flasker vin. I kan drikke fra hver jeres favorit flaske vin, for du behøver ikke at vælge. Med Coravin vinsystemet kan du og dine gæster nyde præcis den vin, I bedst kan lide.

Smag på dine vine

Hold spændende vinsmagning hjemme og løft dine middagsøjeblikke til næste niveau.
Coravin er nemlig et super godt læringsværktøj til at lære dine vine. Det giver dig mulighed for at smage og sammenligne dine vine fra forskellige sorter, regioner og årgange på én og samme aften.14. november, 2019 — Michael Jessen