Sig farvel til grimme fliser! 

Du kender problemet: Grønne alger og mos på fliserne er skyld i gimmer skjolder på fliserne. Flisepest er sammen med dræbersneglen nok en af det mest hadede blandt haveejere.

Du bruger højtryksrenseren og en skrubber igen og igen, men det løser ikke problemet for næste år er flisepesten igen igang med at forpeste dine engang så smukke fliser. Med en grov rengøring f.eks. med højtryksrenser ødelægger du typisk overfladen på fliserne, hvilket kan betyde, at algerne blot sætter sig endnu bedre fast. Du har altså startet en ond cirkel. 

Løsning: Imprægner din terrasse nemt med en elsprøjte.

Vores bedste råd er, at du passer godt på miljøet og vælger et naturligt imprægneringsmiddel til fliser og beton.

Sådan gør du
Fjern alger, mos mm. som du har gjort så mange gange før, men bagefter imprægnerer du dine fliser med imprægneringen, du har blandet op i din elsprøjte. 

Med elsprøjten med trækvogn skåner du både hænder og ryg, da du ikke skal bære rundt på den tunge beholder. Sættet indholder desuden en sprøjtebom, så du nemt kan fordele imprægnering korrekt over hele terrassen og indkørslen.

Læn dig tilbage og nyd synet af dine smukke fliser i haven år efter år. Det varer længe, før du igen skal rengøre dine fliser.

03. september, 2018 — Michael Jessen